021 318 27 22 0722 579 405CONTACT
Cart0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

           STAEDTLER Mars GmbH & Co KG este o companie germana de instrumente de scris fin, cat si un producator, furnizor de scris, un artist si inginer de instrumente pentru desen. Firma a fost fondata de JS Staedtler in anul 1835 si produce o mare varietate de instrumente de scris, inclusiv elaborarea de creioane, propulsand astfel dezvoltarea tehnologiei de creioane si stilouri profesionale .Compania  produce, de asemenea, produse din plastic precum radiere, rigle, compasuri si accesorii de scris sau desen.
            STAEDTLER pretinde a fi cel mai mare producator european de creioane din lemn, stilouri, creioane mecanice, radiere si argile de modelare . STAEDTLER are peste 20 de filiale la nivel mondial si a sapte fabrici de productie. Peste 85% din productie are loc in sediul central din Nuremberg, insa unele dintre produsele sale sunt facute in Japonia. Linia de creioane "Noris"  este extrem de frecvente intalnita in scolile British.
            Numele Staedtler (stilizat ca STAEDTLER) este strans legat de istoria creionului din Nürnberg. Cu mult timp inainte, JS Staedtler a fondat fabrica lui in orasul vechi din Nürnberg in anul 1835. Radacinile numelui Staedtler pot fi urmarite inapoi in 1662, anul in care primele referiri la Friedrich Staedtler cunoscut ca un artizan al  creionului erau  facute anul in oras. La 3 octombrie 1835, JS Staedtler a primit permisiunea de la consiliul municipal pentru a produce creionul din lemn, creta rosie si creioanele pastel in fabrica sa industriala.
           In 1866, compania a avea 54 de angajati si producea 2.160.000 creioane.
           Intre 1900 si 1901  au fost create doua branduri Mars si Noris.
           In anul 1922 , a fost infiintata filiala din SUA (situata in New York), care a fost urmat de filiala Japonia, patru ani mai tarziu.
           In 1949 a inceput productia de pixuri, care au inceput sa fie utilizate pe scara larga in loc de stilouri (desi Staedtler produce si in ziua de astazi stilouri).
           In 1950, au inceput sa fie fabricate creioanele mecanice, primul fiind realizat din lemn. Patru ani mai tarziu, marca "Lumocolor" a fost inregistrata. Acest brand a fost folosit pentru a proiecta o gama larga de markere STAEDTLER.
           In 1962, au inceput sa fie produse stilourile tehnice.
           Incepand cu anul 2010, FIMO , MALI, Aquasoft sunt marci suplimentare comercializate sub numele de Staedtler.

Product was successfully added to your shopping cart.

Rechizite scolare

Rechizite scolare

   

1 Articol(e)

   

1 Articol(e)