Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi.
021 318 27 22CONTACT
0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Politica de confidentialitate & GDPR

    TERMENI SI CONDITII

    PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ALE

    ACTIV PAPET S.R.L.

     

    Activ Papet S.R.L. acorda importanta si respecta reglementarile in vigoare, inclusiv cele legate de protejarea datelor cu caracter personal ale partenerilor nostri.

     

    De asemenea, au fost intotdeauna respectate reglementarile privind confidentialitatea si protectia datelor cu caracter personal si o vom face in continuare, adaptandu-ne noilor cerinte europene ale Regulamentului UE nr. 679/2016 privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

     

    Increderea dumneavoastră în serviciile și personalul nostru este una din principalele noastre preocupări. In acest sens, pentru a va furniza cea mai buna experienta posibila, ne concentram pe continua imbunatatire in intreaga noastra activitate.

     

    Activ Papet S.R.L cunoaște importanța datelor dumneavoastra personale și se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi să vă furnizăm într-o manieră integrată informațiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, în cadrul prezentelor Termeni si Conditii – Prelucrarea datelor cu caracter personal.

     

    Activ Papet SRL, este persoana juridica al carei obiect principal de activitate il constituie comertul cu amanuntul al ziarelor si articolelor de papetarie in magazine specializate,cod CAEN 4762, avand sediul social in Str. Sachelarie Visarion, nr.16, sect.2 Bucuresti, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti cu nr. J40/5598/2015, C.I.F.:RO34485490, telefon 021/ 318.27.22, e-mail comenzi@papet.ro, adresa web: www.papet.ro

     

    Activ Papet SRL prelucreaza prin mijloace automatizate si manuale datele dumneavoastra cu caracter personal in scopul furnizarii serviciilor si bunurilor din sfera de activitate a societatii, executarii contractelor incheiate cu societatea, in scop de promovare a serviciilor societatii (marketing, inclusiv marketing direct), concursuri, loterii publicitare, efectuarea de comunicari comerciale pentru serviciile Activ Papet SRL, inclusiv cele dezvoltate impreuna cu un partener al Activ Papet SRL, de acordare a unor bonificatii catre clienti sau a unor beneficii in cadrul unor campanii promotionale, pentru indeplinirea unor obligatii legale ale societatii cum ar fi comunicarea de informatii catre organele de stat abilitate precum si pentru realizarea intereselor legitime ale societatii cum este cazul prelucrarii imaginii prin inregistrari video pentru protectia persoanelor si bunurilor din incinta sediului societatii.

     

    Datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra vor putea fi folosite in scop promotional (marketing) si pentru produsele sau serviciile altor parteneri ai Activ Papet SRL, cu respectarea drepturilor dumneavoastra.

     

    Datele cu caracter personal prelucrate sunt destinate utilizarii de catre societate si pot fi comunicate numai urmatorilor destinatari: catre dumneavoastra in calitate de persoana vizata sau catre reprezentantii dumneavoastra legali, catre personalul angajat al societatii, catre autoritatile centrale si locale conform dispozitiilor legale, catre persoanele imputernicite de societate in calitatea sa de operator.

     

    In vederea realizarii scopurilor de prelucrare mentionate, societatea va prelucra datele cu caracter personal pe durata existentei consimtamantului dumneavoastra sau pe durata executarii contractului incheiat/prestarii serviciilor specifice, precum si ulterior in vederea conformarii cu obligatiile legale aplicabile, inclusiv dispozitiile referitoare la arhivare.

     

    In conditiile prevazute de legislatia in domeniul prelucrarii datelor cu caracter personal, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul la rectificare; dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege; dreptul la restrictionarea prelucrarii; dreptul la portabilitatea datelor; dreptul la opozitie; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate; si dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considera necesar.

     

    In situatia in care datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate in baza consimtamantului, dispuneti si de dreptul de a retrage consimtamantul dat pentru prelucrarea datelor cu caracter personal fara insa a afecta legalitatea prelucrarii facute pana in acel moment.

     

    Dumneavoastra, in calitate de persoana vizata, sunteti obligati sa furnizati date complete, actualizate si corecte.

     

    Refuzul de a furniza datele cu caracter personal poate determina imposibilitatea furnizarii de catre societate a serviciilor specifice si/sau a indeplinirii celorlalte scopuri de prelucrare de catre Activ Papet SRL.

     

    De asemenea, confirmam faptul ca nu stocam si nu cerem date cu caracter special cum ar fi orientarea politica, orientarea religioasa, etc.

     

    Pe langa posibilitatea ca orice vizitator sa poata solicita stergerea informatiilor din baza de date (in situatia in care considera ca ar putea avea adresa de e-mail sau numele stocate la noi) sau sa isi dea Acordul pentru inregistrare/actualizare si inscriere la newsletter, orice client cu cont deschis pe site-ul nostru poate accesa zona de administrare cont si astfel sa consulte informatii referitoare la GDPR, precum: - Corectarea datelor - Raport pe e-mail cu datele existente in baza de date a site-ului - Solicitarea inchiderii contului - Abonare / Dezabonare la Newsletter

    Atunci cand veti dori sa nu mai primiti newslettere sau materiale informative din partea Activ Papet SRL, va puteti dezabona folosind butonul „Dezabonare” sau „Unsubscribe”.

    Astfel ca, va asiguram ca prelucram date cu caracter personal cu respectarea urmatoarelor principii: - Datele sunt in siguranta - Clientii Activ Papet SRL detin mereu controlul acestor date, asa cum am prezentat la paragrafele anterioare - Datele sunt utilizate pentru a va oferi experiente pozitive in legatura cu comenzile si ofertele solicitate

    Va informam ca am implementat in cadrul firmei procedura aferenta GDPR si astfel ne-am conformat directivelor europene (Regulament 2016/679/UE aplicat de toate statele Uniunii Europene)

    Dacă NU sunteţi de acord cu oricare dintre termenii prezentelor termeni si conditii NU utilizaţi niciunul dintre website-urile noastre sau NU ne furnizaţi datele dvs. personale. Este posibil ca anumite servicii să fie condiţionate de furnizarea datelor dvs. personale. Pentru mai multe detalii cu privire la activitatile de prelucrare efectuate de catre societatea Activ Papet SRL, precum si cu privire la drepturile de care beneficiati in acest context, puteti adresa o cerere (in format material/electronic prin e-mail) catre responsabilul privind protectia datelor din cadrul societatii, dna. Serban Mariana la adresa de e-mail: comenzi@papet.ro

Aceasta politica de confidentialitate stabileste modul in care papet.ro utilizeaza si protejeaza orice informatie pe care o dati pe papet.ro atunci cand utilizati acest site. papet.ro este decis sa va asigure ca intimitatea este protejata. Va rugam sa furnizati informatii prin care puteti fi identificat usor cand utilizati acest website, apoi puteti fi sigur ca vor fi folosite numai in conformitate cu aceasta declaratie de confidentialitate. papet.ro poate modifica aceasta politica din cand in cand prin actualizarea acestei pagini. Trebuie sa verificati aceasta pagina din cand in cand pentru a va asigura ca sunteti multumit cu orice modificari.

Ce colectam

Putem colecta informatii ca:

  • nume
  • informatii de contact precum si adresa de mail
  • informatii demografice precum cod postal, preferinte si interese
  • alte informatii relevante pentru sondaje si / sau oferte pentru clienti

Pentru o detaliere amanuntita vezi lista de cookie-uri de mai jos.

Ce facem cu informatiile pe care le primim

Va cerem aceste informatii pentru a intelege nevoile si pentru a venii in intampinarea d-voastra cu un serviciu mai bun, in special pentru urmatoarele motive:

  • Evidenta interna.
  • Folosim informatiile pentru a imbunatati produsele si serviciile noastre
  • S-ar putea trimite periodic email-uri promotionale despre produsele noi , oferte speciale sau alte informatii pe care credem ca le puteti gasi interesante folosind adresa de email pe care ati furnizat-o.
  • Din cand in cand, am putea folosi, de asemenea, informatiile dvs. pentru a va contacta in scopuri de cercetare de piata. Va putem contacta prin e-mail, telefon, fax sau posta. Putem folosi informatiile pentru a personaliza site-ul in functie de interesele dumneavoastra.

Securitatea

Ne angajam sa va asiguram ca informatiile dvs. sunt sigure. Pentru a preveni accesului sau dezvaluirii neautorizate, am pus in aplicare proceduri fizice, electronice si manageriale adecvate pentru a proteja si securiza informatiile pe care le colectam online.

Cum folosim "cookies"-urile

Un cookie este un mic fisier care cere permisiunea de a fi plasat pe hard disk-ul computerului. Dupa ce sunteti de acord, se adauga fisierul si cookie-ul ajuta la analizarea traficului web sau va permite sa stiti cand vizitati un anumit site .Cookie-urile permit aplicatiilor web sa raspunda nevoiilor d-voastre. Aplicatia web poate adapta operatiunile sale la nevoile dvs. , prin colectarea si amintirea informatii despre preferintele dumneavoastra.

Folosim cookie-uri pentru formarea unui jurnal de trafic astfel identificam ce pagini sunt mai des folosite. Acest lucru ne ajuta sa analizeze datele despre traficul paginilor web, pentru a imbunatati site-ul nostru si pentru a fi adapt la nevoile clientului. Noi folosim aceste informatii doar in scopuri de analiza statistica si apoi datele sunt eliminate din sistem.

In general , cookie-urile ne ajuta sa va oferim un website mai bun, permitandu-ne pentru sa monitorizam ce pagini veti gasi utile si care nu .Un cookie in nici un fel nu ne ofera acces la computer d-voastra sau orice alte informatii despre d-voastra, altele decat datele pe care le alegeti sa impartasiti cu noi. Puteti alege sa acceptati sau sa refuzati cookie-urile. Cele mai multe browsere web accepta automat cookie-uri, dar puteti modifica setarea browserului pentru a le refuza.Daca preferati insa acest lucru nu veti mai beneficia de toate avantajele site-ului.

Link-uri catre alte site-uri

Site-ul nostru poate contine link-uri catre alte site-uri de interes. Cu toate acestea, odata ce ati folosit aceste link-uri pentru a parasi site-ul nostru, trebuie sa retineti ca noi nu avem nici un control asupra celuilalt site web. Prin urmare, nu putem fi responsabili pentru protectia si confidentialitatea oricaror informatii pe care le furnizati in timp ce veti vizita aceste site-uri iar ele nu sunt reglementate de aceasta declaratie de confidentialitate.Va rugam sa fiti atenti si sa va uitati la declaratia de confidentialitate aplicabila site-ul in cauza.

Controlul informatiilor dumneavoastra personale

Puteti alege sa restrictionati colectarea sau utilizarea informatiilor dumneavoastra personale in urmatoarele moduri:

  • ori de cate ori vi se cere sa completati anumite formular pe un site, uitati-va de caseta pe care puteti sa faceti clic, pentru a indica faptul ca nu doriti ca informatiile sa fie folosite in scopuri de marketing direct
  • daca ati fost de acord in prealabil ca noi sa va folosim informatiile dvs. personale in scopuri de marketing direct , va puteti razgandi in orice moment, in scris sau cu un email la office@papet.ro

Noi nu vom vinde, distribui sau inchiria informatiile dvs. personale unor terte parti daca nu avem permisiunea dumneavoastra sau nu suntem obligati prin lege sa facem acest lucru. Putem folosi informatiile dumneavoastra personale pentru a va trimite informatii promotionale despre produse sau despre alte lucruri care credem noi ca le-ati putea gasi interesante, numai daca avem acordul d-voastra.

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. in cazul unui litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul din Str. Stelea Spataru 1.

Daca datete trimise de d-voastra sunt incorecte sau incomplete, va rugam sa trimiteti un email cu noile date cat mai curand posibil, la adresa de mai sus sau direct pe mail. Vom corecta cu promptitudine orice informatie dovedita a fi incorecta.

Lista de cookie-uri

Tabelul contine lista de cookie-uri pe care o folosim si informatiile pe care le stocam .

Nume COOKIEDescriere COOKIE
CART Asocierea cu cosul de cumparaturi.
CATEGORY_INFO Stocheaza paginile categoriei, ca apoi sa fie afisate mai repede.
COMPARE Produsele care sunt in lista Produse comparabile.
CURRENCY Moneda preferata
CUSTOMER O versiune criptata a ID-ul de client cu magazinul.
CUSTOMER_AUTH Un indicator care verifica daca sunteti conectat la magazin.
CUSTOMER_INFO O versiune criptata a grupului de client de care apartineti.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Stocheaza ID-ul segmentului de clienti.
EXTERNAL_NO_CACHE Un steag, care indica daca cach-ul este dezactivat sau nu.
FRONTEND ID-ul sesiunii pe server
GUEST-VIEW Permite clientilor sa editeze comenzile.
LAST_CATEGORY Ultima categorie vizitata.
LAST_PRODUCT Cel mai recent produs vizitat
NEWMESSAGE Indica daca un nou mesaj a fost primit.
NO_CACHE Indica daca este permisa utilizarea cache-ului.
PERSISTENT_SHOPPING_CART Un link catre informatiile despre cosul de cumparaturi si istoricul daca s-a cerut asta site-ului.
POLL ID pentru orice sondaj daca ati votat recent.
POLLN Informatii cu privire la ce sondajele ati votat.
RECENTLYCOMPARED Elementele pe care le-ati comparat recent.
STF Informatii cu privire la produsele pe care le-ati trimis prin e-mail la prieteni.
STORE Aranjare in pagina sau limba selectata
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Indica daca un client accepta utilizarea de cookie-uri .
VIEWED_PRODUCT_IDS Produsele pe care le-ati vazut recent.
WISHLIST O lista criptat de produse adaugate in lista de preferinte.
WISHLIST_CNT Numarul produselor in lista de preferinte