021 318 27 22 0722 579 405CONTACT
Cart0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Returul produselor

     Magazinul nostru are obligatia legala sa accepte returul produselor in 30 zile de la livrare.Produsele trebuiesc returnate in aceleasi conditii in care au fost livrate si ambalate in ambalajele originale, fara zgarieturi si deteriorari.Pentru retur va rugam sa ne trimiteti o solicitare in termen de 15 zile de la data achizitiei pe mail, comenzi[@]papet.ro, pe fax la 0213182723 sau direct in magazinele noastre cu factura,dovada platii si produsul/ele achizitionat/e.
    Termenul de retur al banilor se face in maxim 14 zile de la data solicitarii returului cu precizarea ca produsul sa ajunga la noi in acest timp.Sunt si cazuri in care facem returul de bani pe loc ca de exemplu clientul vine direct cu produsul in magazin.
    In cazul clientilor care doresc retur si nu vor sa se deplaseze la magazinul nostru din Str. Stelea Spataru 1, Bucuresti, sector 3, acestia vor suporta taxele de transport pentru returul solicitat.
    In cazul in care papet.ro greseste si livreaza un alt produs decat cel comandat de client atunci papet.ro va suporta costul transportului pentru inlocuirea produslui si anume retur - tur.In cazul in care clientul solicita ramburasarea banilor in urma greselii facute de papet.ro atunci papet.ro ii va returna banii clientului precum si costul transportului daca acesta a fost achitat de client.